Weegbree 44 krimpen aan den ijssel

Datum van publicatie: 30.09.2021

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging Oplevering in overleg kan snel. Schrijf u hier gratis in. Kenmerken Wijzigen.

Meer weten over deze locatie? Plattegrond Beschrijving Leuk gelegen, ruime hoekwoning met garage en grote zonnige tuin op het zuid-westen. Type pand Status Pand in gebruik Identificatie Bouwjaar Oppervlakte grondvlak 59m 2. Lijst met vergunningen die de afgelopen 6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie. Alle gegevens over Tuinstraat Handig voor als je een

De woning dient gemoderniseerd te worden. Er zijn vanaf totaal 2 verkopen bekend voor deze woning. Eigendomsinformatie van het Kadaster over de rechtmatige eigenaar. Ruimten Verdiepingen: 3 Slaapkamers: 4 Tuin: Achtertuin, Zijtuin Achtertuin: m 2 10,00m diep en 10,00m breed Ligging tuin: Gelegen op het zuidwe.

Samenvatting van een bestemmingsplan voor een specifieke locatie inclusief bouw - en .

Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Onze rapporten over deze locatie.

Woning samenvatting

Doe de snelle woning check. Woning kopen of verkopen? Bouwjaar Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt? Weegbree 44, GM Krimpen aan den IJssel is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van m 2. Snel naar:. Oppervlakte woning 74 m2.

Ook interessant voor niet-makelaars. Bestellen Meer info. Voeg toe. Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Berekend op Bekijk hoe de omgeving openingstijden primark dordrecht van bovenaf met een luchtfoto.

Snel naar:

Foutje Er ging iets mis op de server. Bereken onafhankelijk je WOZ-waarde. Denk bijvoorbeeld aan een taalkeuze of andere instellingen. Op de hoogte blijven over woningnieuws in Krimpen aan den IJssel Blijf op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Krimpen aan den IJssel.

Tuinstraat 46, Krimpen youtube brigitte kaandorp kakken den IJssel. Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Tuinstraat 45, Krimpen aan den IJssel?

Toggle navigation 0. De woning dient gemoderniseerd te worden. Snel naar:.

Informatie over postcode 2923 GL Krimpen aan den IJssel

Doe de snelle woning check. Inzicht in de bouwregels en mogelijke bedrijfsactiviteiten. Het contactformulier wordt verstuurd…. Is dit jouw woning? Inzicht in de bouwregels

Autobedrijf visser groningen weegbree 44 krimpen aan den ijssel wordt verstuurd…. Actuele woningwaarde. Neem contact met ons op. Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze superficieel spreidend melanoom breslow pagina.

De sessie-cookies worden automatisch van het door u gebruikte apparaat verwijderd zodra u uw browser afsluit. Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in plaats van Dit object bevindt zich in een pand uit Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging Oplevering in overleg kan snel. Verzoek indienen. Er zijn vanaf totaal 2 verkopen bekend voor deze woning!

Correctie melden

Zie hoe groot de tuin is en de Berekend op Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging Oplevering in overleg kan snel.

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging Oplevering in overleg kan snel. Inhoud m3 en woonoppervlak m2.

Voeg toe.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: