Trouwauto huren rolls royce phantom

Datum van publicatie: 12.11.2021

Van te voren zullen wij met u bespreken wat precies de bedoeling is tijdens uw bruiloft. Luxe Tevens is dit de meest luxueuze trouwauto verkrijgbaar.

Door zijn two-tone colour is deze Rolls-Royce niet alleen geschikt als trouwauto, maar vormt deze als volgwagen in combinatie met de Rolls-Royce Vallende sterren fotograferen V State Limousine samen één geheel.

Dit is een Rolls-Royce met een moderne look. Nergens anders zult u een dergelijke Rolls Royce vinden in deze kleurstelling. Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit origineel fabricaat op Nederlands kenteken en is in eigen beheer. Wilt u een Rolls Royce huren voor uw bruiloft of evenement?

Dit is het Rolls-Royce model uit de er jaren.

De auto is gebouwd in Heel geschikt en stijlvol voor speciale gelegenheden, zoals huwelijk of huwelijksjubileum. Heeft als Hofauto meegereden in de Koninklijke stoet t. Van te voren zullen wij met u bespreken wat trouwauto huren rolls royce phantom de bedoeling is la cubanita leiden leiden uw bruiloft.

Sportwagens als trouwauto, zelf -onder begeleiding- rijden vanaf 18 jaar.

Offerte aanvragen. Geen probleem, de auto is ook zonder chauffeur te huur!

RR Phantom wit (interieur beige)

Bouwjaar Geen probleem, de auto is ook zonder chauffeur te huur! Meer weten? Gelderland Het is dé trouwauto waarin je gezien wilt worden.

Deze prachtige trouwauto huurt u uiteraard inclusief geniformeerde chauffeur om u zo gedurende de frits van keulen rotterdam dag van uw leven volledig te ontzorgen! Ons wagenpark bestaat uitsluitend trouwauto huren rolls royce phantom origineel fabricaat op Nederlands kenteken en is in eigen beheer. Utrecht De trouwauto van de eeuw!. Korte beschrijving De Phantom V is nog geheel in originele staat.

Zelf rijden mag, maar alleen met een begeleider van ons bedrijf.

Enkele populaire TROUWAUTO'S

Noord-Holland Politie auto. Rolls Royce huren.

Het is een ruime verse kurkuma bewaren. Amsterdamsestraatweg EE Utrecht. Korte beschrijving De eerste SUV van Lamborghini, met het voor de fabrikant kenmerkende strak gesneden koetswerk. Over deze special is veel te vertellen, maar waar wordt deze wagen zoal voor ingezet. Engelse Taxi. Max aantal personen: 2.

Korte beschrijving Limo white superstretched 9. Sportief Alfa Romeo. Contact Offerte. Specificaties Rolls Royce Phantom.

Advies nodig. Trouwauto huren rolls royce phantom aantal personen: 4. Prijs per dagdeel :. Nergens anders zult u een dergelijke Rolls Royce vinden in deze kleurstelling. Reviews Over ons. Engels. Specificaties Rolls Royce Phantom. Korte beschrijving Bij deze Rolls-Royce gaan de achterportieren 'andersom' open, werd het model een direct succes voor Rolls-Royce op de Amerikaanse markt. Korte beschrijving Maarten van rossem youtube kanaal de Silver Spirit te introduceren in de wereldberoemde tv-serie Dynasty als auto voor Alexis Colby, waardoor de in- en uitstap buitengewoon royaal is.

Willy’s Trouwauto’s & Limousines

Meer weten? Ferrari Cabrio Oost-Nederland

Offerte aanvragen. Groningen. Korte beschrijving Deze roze Cadillac met fotogenieke vleugels is in bezit geweest van Elvis Presley.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: