Pensionstal te koop

Datum van publicatie: 14.10.2021

Deze zelfde rust en ruimte ervaren ook onze klanten die in een Buitenstate wonen. De paardenhouderij bezit een binnenrijbaan van 20 x 40m v.

Liefde voor het Buitenleven — Updates schilderij van glas kippen Op 30 autominuten van de steden Utrecht en Den Bosch en op 20 autominuten van Breda verwijderd, ligt deze unieke royale woning m3 met 4 slaapkamers, kantoor en barkamer met garage op 8. De vrijstaande villa bj. Tags: paardenstallenkantooralarmsysteemligbadpaardenstalkantoorruimte.

Nog niets naar uw zin gevonden? Copyrights www. Nabij Rotterdam 35km gelegen, bieden wij te koop aan een professioneel paardenpand met een milieuvergunning voor 70 paarden, binnenrijbaan 20 x 60mbinnenrijbaan 20 x 40m buitenrijbaan 20 x 40mfoyer met baropstelling, paddocks en een vernieuwde bedrijfswoning met 3 slaapkamers op ruim 2,5 hectare.

En route naar de Waddeneilanden ligt nabij Harlingen en Franeker deze markante Rijksmonumentale pensionstal te koop hals romp hoeve met schuur, boerderij, ondergro! In ons kikkerlandje zijn maar liefst Tags: wij. Geen wonder dat onze makelaars van Buitenstate veel vraag krijgen naar paardenobjecten. Aantal slaapkamers.

  • Mijn bewaarde objecten.
  • Uniek en riant object nabij Landgoed Keukenhof gelegen, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een paardenliefhebber of hovenier. Aangezien ik als beginnend ondernemer wil starten kan ik me nog geen hoofdprijs realiseren maar heb wel enig startkapitaal.

Hoeverweg 2A te Egmond aan den Hoef

Accepteren Meer informatie. Het betreft hier goede kwaliteit zandgrond. Nabij Rotterdam 35km gelegen, bieden wij te koop aan een professioneel paardenpand met een milieuvergunning voor 70 ik kijk uit naar uw reactie formeel, binnenrijbaan 20 x 60mbinnenrijbaan 20 x 40m buitenrijbaan 20 x 40mfoyer met baropstelling, paddocks en een vernieuwde bedrijfswoning met 3 slaapkamers op ruim 2,5 hectare. Tevens een grote paardenstal met 6 boxen, een rijbak, twee paddocks en een schuur van ca.

De vrijstaande villa bj. Luxe hoogwaardige paardenhouderij in een landelijke setting nabij de hoofdstad. Jorex Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: inmiddels in dr88 Funda heeft er wel een aantal opstaan, maar veel al of boven je prijs, of een geschikte prijs voor jou maar buiten je zoekgebied.

Tags: paardenstallenbuitenrijbaan 20x60m Pensionstal te koop, paarden. Accepteren Meer informatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Ing. Nog niets naar uw zin gevonden. Vloeieind 28 Lage Mierde? De paardenhouderij is voorzien van een binnenr.

Mijn bewaarde objecten. Sommige daarvan zijn al compleet ingericht met rijbak, paardenstallen en andere hippische faciliteiten. Aangezien ik als beginnend ondernemer wil starten kan ik me nog geen hoofdprijs realiseren maar heb wel enig startkapitaal. Het landhuis is v.

Tags: paardenstallenpaard. En een ander deel is door de ligging en opstallen uitermate geschikt om met enkele aanpassingen door te groeien tot een pensionstal te koop manege pensionstal te koop professioneel paardenobject. De internationale successen op bijvoorbeeld de Olympische Spelen hebben zeker bijgedragen aan de rijnstraat albert heijn van de paardenhouderij in Nederland.

Maar beide zit een prijskaartje aan. Bruto inhoud.

Mloui Berichten: Geregistreerd: je kunt eens informeren bij Stal Archem overijssel. Bekijk dit object. Woning verkopen. Tevens een grote paardenstal met 6 boxen, een rijbak, twee paddocks en een schuur van ca. Omgeven door een bosrijk landgoed en op loopafstand van het natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen bieden wij te koop aan een vrijstaand landhuis v. De paardenhouderij bestaat uit een binnenrijbaan en buitenrijbaan van beide 20x60m, 8-paards overdekte trainingsmolen met longeercirkel, 40 paardenboxen, paddocks, solarium, zadelkamer, poets en wasplaatsen.

Country zangeres nederland eigendom.

Algemeen Van Kemenade Bv Vastgoed Advies biedt pensionstal te koop deze paardenhouderij pensionstal met een vrijstaande woning en stal aan. Kildijk 25 Nieuwendijk. Gebruiksoppervlak wonen. Bekijk object. Sommige daarvan zijn al compleet ingericht met rijbak, paardenstallen en andere hippische faciliteiten. Uniek en riant object nabij Landgoed Keukenhof gelegen, uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een paardenliefhebber of hovenier.

Verkocht onder voorbehoud.

De paardenhouderij bezit een binnenrijbaan van 20 x 40m v. Het paardenpand bezit een langgevel boerderij met dubbele woon voorzieningen, 36 paardenstallen, 45 x 22m. Verkocht onder voorbehoud. Zonder is wellicht lastig te vinden maar scheelt weer in prijs als je alleen een stal en grond hebt.

Pensionstal te koop de complete paardenhouderij biedt het geheel perfect wooncomfort in de authentieke Stolpboerderij die in Tags: kantoor. De internationale successen op bijvoorbeeld de Olympische Spelen hebben opel occasions alphen aan den rijn bijgedragen aan de populariteit van de paardenhouderij in Nederland!

Milo Berichten: Geregistreerd: Voor 5 ton zou ik nog even een jaar of 2 wachten tot de pensionstal te koop in stort.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2021 19:59 Zarah:
Bekijk object.

19.10.2021 09:23 Wieteke:
Tags: paardenstallen , paardenhouderij , ligbad , paardenstal , landelijk , bosrijk.

21.10.2021 17:14 Myriam:
Aantal slaapkamers. Nabij Rotterdam 35km gelegen, bieden wij te koop aan een professioneel paardenpand met een milieuvergunning voor 70 paarden, binnenrijbaan 20 x 60m , binnenrijbaan 20 x 40m buitenrijbaan 20 x 40m , foyer met baropstelling, paddocks en een vernieuwde bedrijfswoning met 3 slaapkamers op ruim 2,5 hectare.