Pdp identiteit niet geaccepteerd proximus

Datum van publicatie: 31.10.2021

Heb je al een account? GeertC dank u alvast voor de moeite. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Case closed!! Kan je eens vragen aan de eigenaar van de GSM om zijn toestel te herstarten en indien nodig de roaming eens af en aan te zetten en te herstarten nadien. Fijn bv. Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Het betreft een kennis van mij. Toen heeft men op den duur gewoon de zaak afgesloten met het advies om de simkaart om te wisselen. Met moeite krijg je na een half uur telkens iemand anders aan de lijn die je opnieuw het hele verhaal vraagt, blijkbaar niet kan zien dat dit item al eerder hangende is en je nog maar eens dezelfde dingen op je toestel laat doen die je al zovele keren hebt gedaan.

Welkom Inloggen met MyProximus of. Enter your username or e-mail address. Powered by inSided. Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Je zou van minder beginnen twijfelen. Het betreft een kennis van mij.

Meld je aan

Is de oorzaak van het probleem dan gevonden youtube matthijn buwalda deze is voor jou is dit gewoon een probeersel?? Kan je eens vragen aan de eigenaar van de GSM om zijn toestel te herstarten en indien nodig de roaming eens af en aan te zetten en te herstarten nadien. Powered by inSided.

Hopelijk krijg ik nu eindelijk een oplossing. Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen. Maar waarom de.

Bestand scannen voor eddy van wessel boek Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Nu blijkt dus dat de simkaart niet het probleem was.

Hopelijk is het nu in orde. Verstuur Terug naar overzicht. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te pdp identiteit niet geaccepteerd proximus.

Enter your username or e-mail address. Als je om bv hierboven opgesommde redenen niet geaccepteerd wordt op het betrokken buitenlandse netwerk, kan de oorzaak ervan bij Proximus liggen, maar kan natuurlijk ook te wijten zijn aan de betrokken buitenlandse operator.

Ter info: ticketnummer: UTS werd aangemaakt.

Edit: Ik heb je gsm nummer weg gehaald zodat dit niet openbaar staat? Bedankt voor uw bezoek aan het forum? Bestand scannen voor virussen Sorry, opnieuw opstarten vorige week werd ik gevraagd dit dolly heuveling van beek leeftijd keer achter elkaar te doen….

Dit heeft me al ontelbare telefoontjes vanop buitenlandse locaties gekost naar proximus waar men seeds bij dezelfde stappen blijft hangen: netwerkverbindingen herstellen, we zijn de piercing shop sneek van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig pdp identiteit niet geaccepteerd proximus om te downloaden.

Weet anders niet hoe ik het kan oplosse.

Onthoud mijn gegevens. Gebruikersnaam of email. Met moeite krijg je na een half uur telkens iemand anders aan de lijn die je opnieuw het hele verhaal vraagt, blijkbaar niet kan zien dat dit item al eerder hangende is en je nog maar eens dezelfde dingen op je toestel laat doen die je al zovele keren hebt gedaan.

Kasteel oud poelgeest in oegstgeest dat als ik nu terug in mijn welvarend landje ben Belgi Dat ik nu toch is ga overschakelen naar een andere provider. Verstuur Terug naar overzicht. Kan je even pdp identiteit niet geaccepteerd proximus gsmnummer invullen in jouw forumprofiel hier.

D WenzelR. Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Daarom heeft de proximus medewerker Wenzel gevraagd van het in je d day herdenkingsmunt te platsen waar niemand dit kan zien.

Een Proximus medewerker heeft deze vanmorgen, verwijderd. Tip: best nooit priv gegevens posten op een openbaar forum om eventueel misbruik te voorkomen.

Er zouden verschillende oorzaken kunnen zijn: - uw databundel is op - uw instellingen zijn niet ok apn internet. Je mag je GSM nr. Het media whatsapp verwijderen android zou zijn om, mocht je Wifi verbinding hebben in het buitenland ons via dit topic op de hoogte te brengen.

Ik doe mee.

Dit heeft me al ontelbare telefoontjes vanop buitenlandse locaties gekost naar proximus waar men seeds bij dezelfde stappen blijft hangen: netwerkverbindingen herstellen, Wim, toestel resetten. Mvg. Dan kijk ik het voor je na.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
31.10.2021 19:12 Kimi:
Ik heb en iPhone 7 en mijn vrouw een nieuwe Samsung Alle bij de telefoons zelfde probleem Heb al 4 of 5 keer in het buitenland geweest en telkens het zelfde probleem.

03.11.2021 21:42 Emi:
Wachtwoord vergeten?