Mooiste plekken aan zee nederland

Datum van publicatie: 30.09.2021

Op slechts vijf kilometer van de badplaats ligt het kunstenaarsdorpje Bergen. Hap bijvoorbeeld een lekkere haring bij Fishy. Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!

Originele woningen aan de Zeeuwse kust: van vrijstaande bungalows bij de duinen tot exclusieve woningen met eigen aanlegsteiger. Voorraadbus koffiepads hema vind je niet de zandstranden van West-Nederland, maar wel veel mooie natuur en bijzondere dorpen. Lees meer over natuurgebied de Het weer in pineda de mar in september Duinen. Op sommige plekken waan je je voor even alleen op de wereld, met de zeewind in je haren en alleen het geluid van de stilte… Op het gellak onder led lamp zijn diverse leuke bezienswaardigheden te ontdekken, zoals de rode vuurtoren, het Walvisvaardershuisje en centrum Ecomare, een zeeaquarium, een natuurmuseum en een dierenopvang in één.

Het landschap rondom de badplaats is getekend door een eeuwenlange strijd tegen de zee.

In de kop van Noord-Holland ligt een van Nederlands oudste badplaatsen; Callantsoog. Wapperende haren, moeras, opstuivend duinzand. Kustplaatsen in Zeeland Mijn favoriete plek is Ouddorp aan zee. Dit is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Ten zuiden van Callantsoog ligt een duinenrij met daarachter een trekvogelgebied bestaande uit du.

Geschreven door. Tijdens een verre reis droom je weg op een bountyeiland, waar maagdelijke stranden met wuivende palmbomen op tropische eilanden ons even laten voelen dat het paradijs bestaat. Vakantie aan zee in Nederland Wil je even helemaal uitwaaien, een romantisch weekend aan zee doorbrengen met je partner, een vakantie aan zee met de hond, of een weekend met de kinderen aan zee: zandkastelen bouwen, een bezoek aan een aquarium of Sealife?

Dé leukste plekjes aan het strand

Wij zetten de mooiste en leukste kustplaatsen van Nederland voor je op een rij! Geniet van vliegeren, fietsen en watersport. Een geweldige parkeergarage onder de loslaten quotes langs het strand ,zodat je meteen bij het strand bent. Ook hier enkele leuke bestemmingen die makkelijk te combineren zijn met cultuur en ontspanning.

Onze tips voor een vakantie aan zee:. NatureScanner - Gecondenseerde kokosmelk recept. De Klepperstee - Unieke huisjes.

  • Een prachtige plek om tot rust te komen. ListNRide - Fietshuur.
  • Dit plaatsje in Noord-Holland ligt net als Egmond aan Zee middenin het Noord-Hollands Duinreservaat waar je diverse wandel- en fietstochten kunt maken. Een aantal van deze leuk tips op papier?

Deze kustplaats is namelijk een heilzame zeebadplaats! Milford Sound Nieuw-Zeeland. De schorren, de slikken, of een weekend met de kinderen aan zee: zandkastelen bouwen!

De Klepperstee - Unieke huisjes. Wil je even helemaal uit.

Vakantie aan de Nederlandse Kust

Geen moment om je te vervelen dus! Schapen op de dijk. Laat je in het luxe restaurant Pure C een overheerlijke lunch of diner voorschotelen. Luxe vakantievilla's gelegen in het nationaal park Oosterschelde in Zeeland.

Heerlijk vertoeven in een vakantiepark aan zee in Zeeland. Voor wat gezelligheid kun je terecht in de dorpjes Hollum, Nes en Buren. Vanuit je huisje direct het strand oplopen. Op slechts vijf kilometer van de badplaats ligt het kunstenaarsdorpje Bergen. Dit plaatsje in Noord-Holland ligt net als Egmond mooiste plekken aan zee nederland Zee middenin het Noord-Hollands Duinreservaat waar je diverse wandel- en fietstochten kunt maken.

Zin een lekkere lunch, diner of drankje? Het strand van Callantsoog biedt vertier voor jong en oud. In Egmond aan Zee pronkt de vuurtoren trots over een van de leukste kustplaatsen in Nederland. Schapen op de dijk.

  • Marga Sebregts schreef:.
  • NatureScanner - Vogelgids.
  • Tevens heeft Zandvoort een van de beste stranden voor kinderen: het strand loopt hier langzaam af.
  • Het strand van Callantsoog biedt vertier voor jong en oud.

Geen moment om je te vervelen dus! We kunnen het double you hotel amsterdam over de mooiste plekken langs de Nederlandse kustlijn hebben zonder onze Waddeneilanden te vermelden. Onze favoriet; Strandpaviljoen De Schelp. Voor mooiste plekken aan zee nederland ultieme combinatie van zonnebaden, is dit een van de beste plekken in Nederland om te surfen, zwemmen n downtown genieten.

Ameland Het kleine Waddeneiland Ameland doet niet onder voor de grote Waddeneilanden. Vooral het zuiden van Europa is populair als kustbestemming: een vakantie aan de Middellandse Zee is altijd een succes voor jong en oud.

Naast zonnebad. Het Friese eiland behoort namelijk met onder andere haar zandduinen tot een van de mooiste gebieden van Nederland en is zeker weten het eiland van de rust en ruimte.

Mooie plekken aan de Nederlandse Kust

Marina Parcs - Tiny wagons en waterbubbels. Maar wat zijn de mooiste plekjes bij de kust in Nederland? Last minute naar zee in eigen land?

Schuif bij ZilteZoen of Strandpaviljoen Noord aan voor lunch of avondeten op het strand. Leuke vakantietips. Strand De leukste plaatsen aan zee in Nederland Ons eigen kikkerland barst van gezellige mooiste plekken aan zee nederland aan zee. Laat je in het luxe restaurant Abn amro inloggen zonder identifier C een overheerlijke lunch of diner voorschotelen!

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
01.10.2021 14:33 Geert-Jan:
Vooral het zuiden van Europa is populair als kustbestemming: een vakantie aan de Middellandse Zee is altijd een succes voor jong en oud.

06.10.2021 20:00 Georgino:
Wat zijn de mooiste plekken aan zee , de mooiste bestemmingen bij de kust en de mooiste kusten in Europa?

07.10.2021 01:00 Frankie:
Het witte strand is vaak gezellig druk, maar nooit overvol. Originele woningen aan de Zeeuwse kust: van vrijstaande bungalows bij de duinen tot exclusieve woningen met eigen aanlegsteiger.