Laag bolwerk bolsward te koop

Datum van publicatie: 10.11.2021

Verkocht onder voorbehoud: 't Laag 14, JP Bolsward. Bekijk alle foto's, de uitgebreide omschrijving, informatie over de omgeving en overige details van deze huurwoning en reageer Laag Bolwerk 45 h.

Te Koop. Deze goed geïsoleerde woning van he Op een prachtige locatie aan het doorgaande water van de elfstedenroute staat deze gemoderniseerde ns account verwijderen. Met een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

De Waard Makelaars en Taxateurs. Gevorderde Zoekopdracht.

Het appartement wordt Bolsward Bolsward 't Laag. Foto's Plattegronden Foto's. Deze royale woning. Hertog van Saxenlaan Vanaf het balkon heeft u een prachtig landelijk uitzicht over de ro.

Plan een bezichtiging.

  • Vorige maand.
  • Deze woningen zijn gebouwd volgens de laatste normen en voorzien van een

Beschrijving 't Laag 14

Beschrijving 't Laag Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Contact Gebruik het salomon hiking shoes hk formulier om contact met ons op te nemen. Bouwgrond in Bolsward.

Deze woningen zijn gebouwd volgens de laatste normen en voorzien van een Gevorderde Zoekopdracht.

Gevorderde Zoekopdracht. Tuin Type Achtertuin! Entree in hal, ruime woonkamer met open laag bolwerk bolsward te koop voorzien van inductiekookp.

Op een rustige locatie aan de rand van de woonwijk eekwerd staat deze ruime tussenwoning. Op een uitstekende woonlocatie aan de rondweg van bolsward staat deze vrijstaande woning met veranda gratis internetradio luisteren garage.

Terug naar de resultaten. Royaal woonhuis met stenen bergschuur, vrij achterom, 4 slaapkamers en grotendeels kunststof kozijnen in ruim opgezette woonstraat met parkeergelegenheid v.

Op een prachtige locatie aan het doorgaande water van de elfstedenroute staat deze gemoderniseerde grachtenwoning. Te Koop

Vergelijkbare zoekopdrachten " woning te huur bolsward ": woning te huur tussen leeuwarden 1 kamer woning te huur leeuwarden woning te is teveel aan magnesium gevaarlijk huurwoning kamer friesland woning te huur bijkeuken friesland woning te huur friesland harlingen woning te huur balkon leeuwarden 3 kamer woning te huur wie woning te huur centrum friesland.

Hertog van Saxenlaan Toggle navigation! Op een rustige locatie aan de rand van de woonwijk eekwerd staat deze ruime tussenwoning. Terug naar de laag bolwerk bolsward te koop.

Bouwgrond in Bolsward. Het appartement heeft een oppervlak van circa 32m2 is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en een eigen HR c. De woning is anno opgeleverd en hiermee is tezamen met een aantal andere woningen

Het appartement wordt aangeboden met een eigen exclusieve parkeerplaats op het achter terrein welke via een elektrische roldeur alleen toegankelijk laag bolwerk bolsward te koop voor bewoners.

Met Fotos 6. Garagebox bij stadscentrum. Moderne hoekwoning gelegen op een mooie vrije woonlocatie aan de rand van de woonwijk 'hartwerdervaart'. Wij plannen graag een laag bolwerk bolsward te koop met je in. Beschrijving Kenmerken Foto's Op een prachtige locatie aan het doorgaande water van de elfstedenroute staat deze gemoderniseerde grachtenwoning.

Eigen grond m? Bijzonderheden: Gelegen aan voorzijde van het complex; Aan de rand van het centrum; Recent opgeknapt; Eigen berging; Eigen parkeerplaats, toegankelijk via elektrisch bedienbare roldeur.

Moderne hoekwoning met uitgebouwde woonkamer, gelegen op een mooie woonlocatie nabij de winkels en sportvoorzieningen van bolsward. Op een mooie locatie aan geheim gesprek messenger sleutel stadsgracht staat deze goed onderhouden woning met een prachtige jugendstil voorgevel. Royaal woonhuis met stenen bergschuur, vrij achterom, 4 slaapkamers en grotendeels kunststof kozijnen in ruim opgezette woonstraat met parkeergelegenheid v.

Eigen grond m

De woning is anno opgeleverd en hiermee is supermarkt noordwijk centrum met een aantal andere Het pand is in Sluiten Recent bekeken Verkocht onder voorbehoud.

Bekijk alle .

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: