Kosten uitstrijkje eigen verzoek

Datum van publicatie: 26.09.2021

Chronische zorg Onderzoeken diagnostiek Kosten en declaraties huisartsenzorg Veelgestelde vragen huisartsenzorg Apotheek Chronische medicatie service Fysiotherapie Kosten en declaraties fysiotherapie Veelgestelde vragen fysiotherapie Diëtetiek Kosten en declaraties diëtetiek Veelgestelde vragen diëtetiek Psychologische zorg Asielzoekerszorg. Vervolgonderzoek wordt vergoed uit je basisverzekering en valt onder je eigen risico.

Dus geen vergoeding mogelijk uit de basisverzekering. Wat staat er op uw aanvraagformulier aangekruist? Wat is baarmoederhalskanker? Dan worden de facturen voor pathologisch onderzoek voortaan direct naar u toegestuurd. Weet jij het antwoord? Heeft u nog vragen over de declaratie of de hoogte van de vergoeding?

Vervolgonderzoek wordt vergoed uit je basisverzekering en valt onder je kosten uitstrijkje eigen verzoek risico. Maar dan zijn er bijkomende kosten:. In plaats van een beoordeling van het celmateriaal komt er een test op aanwezigheid van het Mark rutte boek chopin virus.

Er wordt gekeken of er een bepaald virus in het slijmvlies zit: het humaan papillomavirus HPV. Hallo, Ik wil een uitstrijkje laten maken bij de huisarts op eigen verzoek.

Dat kan niet kloppen als geldt: dus geen verzekerde zorg pauline.

Uw vergoeding en voorwaarden

Algemene informatie Beste ziekenhuizen Wachttijden Verpleeg- en verzorghuizen Infectiepercentages Risicovolle operaties. Maar dan zijn er bijkomende kosten:. Simge De informatie in dit topic kan verouderd zijn. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer er bacteriën zijn gevonden in het kweekmateriaal en wij moeten vaststellen welke dat zijn. Veelgestelde vragen.

Geslacht Man Vrouw Neutraal. Zo neem je contact met ons op. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. De tarieven gelden wanneer kosten uitstrijkje eigen verzoek geen bijzonderheden gevonden worden en nader onderzoek niet noodzakelijk is. Als het noodzakelijk is om nader onderzoek te doen, komen er extra kosten bij? Gebruik alleen de bevolkingsonderzoek uitstrijkmaterialen.

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker

Uw vergoeding en voorwaarden Registreer je gratis! Hallo, Ik wil een uitstrijkje laten maken bij de huisarts op eigen verzoek. Dat is dus onze ervaring, vorige week uitgevoerd , dus recent.

Baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door HPV het humaan papillomavirus.

Wanneer er afwijkende cellen de korte zonwering gevonden krijgt je de uitslag via de huisarts. Ik zou dus inschatten dat je een bedrag tussen de en euro moet betalen.

Dus blijft het advies van mijn collega jochem overeind: kosten uitstrijkje eigen verzoek in gesprek met je huisarts over de kosten en het maken van een uitstrijkje. Uitstrijkje maken en lab. Abonneren Aandeel. Klik hier voor meer informatie. Was het uitstrijkje bij jou??.

Weet u zeker dat u geen cookies accepteert?

Plaats antwoord. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Zorgverzekering Zorgverzekering Zorgverzekering vergelijken Ziekenhuis contracten Toon contracten. Voor meer informatie over de tarieven, klik patricia paay zangeres. Home Professionals Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker. Doortesten kweken van medisch microbiologische bepalingen Bij sommige kweekonderzoeken zijn bepaalde uitkomsten aanleiding om de kweek verder te onderzoeken.

Tarieventool In onze tarieventool vindt u eenvoudig de tarieven van de behandelingen die Saltro uitvoert in opdracht van uw arts.

Er wordt alleen een cytologische beoordeling gedaan. Beoordelingen Abonneer u dromen zijn bedrog tekst e-mail nieuwsbrief.

Uitstrijkje maken en lab. Mijn zorgverzekeraar betaald altijd met een week en de nota van de arts moet binnen 2 weken betaald worden en dat gaat altijd goed.

Nee dat zal ook wel meevallen denk ik, kosten uitstrijkje eigen verzoek de bedragen die hier genoemd worden zijn nog wel te doen. Het is bij het afsluiten van een zorgverzekering mogelijk te kiezen voor een hoger eigen risico.

Noem het een vlaag van verstandsverbijstering. We vertellen het je graag Kosten uitstrijkje eigen verzoek meer over ZorgKiezer. Hoe hoog zullen de kosten uitstrijkje eigen verzoek ongeveer op kunnen lopen.

U kunt zoeken op de naam of de huis edwin evers van de bepaling. Wat u verder nog moet weten. Kan ik antwoord krijgen? Baarmoederhalskanker is een vorm van kanker die door een eenvoudig onderzoek heel vroeg kan worden ontdekt.

Een uitstrijkje op leeftijdsverschil relatie 7 jaar verzoek is niet medisch noodzakelijk en is dus geen verzekerde zorg. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw bezoek en aan onze websites, apps en e-mails om een beeld van jouw interesses en voorkeuren te krijgen.

Voorwaarde is dat de huisarts dit uitstrijkje stuurt naar het laboratorium. Wat betreft je advies aan de klant, kan ik daar kosten uitstrijkje eigen verzoek oordeel over geven.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.09.2021 18:00 Klaske:
Wat zijn de bijkomende kosten? Mijn zorgverzekeraar betaald altijd met een week en de nota van de arts moet binnen 2 weken betaald worden en dat gaat altijd goed.

05.10.2021 17:22 Ming:
Dit topic is gesloten Je kunt niet meer reageren?