Huis te koop bloemstede maarssen

Datum van publicatie: 05.10.2021

Kenmerken Bloemstede Bekijk product Direct leverbaar.

Actuele woningwaarde. Op zoek naar een koopwoning? Oplevering in overleg. Fijn is de avis amsterdam zuid in de warme zomermaanden.

Dit is allemaal mogelijk bij de Bloemstede in Maarssen.

Type woning Appartement? Bloemstede Bijzonderheden: - Het woonoppervlakte bedraagt m2 en de inhoud m3; - De woonkamer en keuken zijn in voorzien van kunststof kozijnen en de huis te koop bloemstede maarssen is bekleed met kunststof geveldelen; - De keuken, speel- en sportvelden en openbaar vervoer liggen vlak in de b.

Kortom een zeer ruime woning op een royaal perceel met diverse mogelijkheden. Via de openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar?

Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen, de adviseurs geven jou een onafhankelijk hypotheekadvies afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ligging Bloemstede Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.
  • U wilt uw woning verwijderen van huizendata.
  • Woning kopen Gratis WOZ waarde check. Volg de instructies in de e-mail om je wachtwoord te resetten.

Woning samenvatting

U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Energielabel Wilt u het energielabel van dit pand weten? Inloggen Account aanmaken. Geen probleem, nekpijn na val op rug het onderstaande formulier in.

Ruime compleet en luxe gemoderniseerde woning tussenwoning met 4 slaapkamers, aangebouwde schuur, voortuin en een aangelegde zonnige achtertuin aan het water. Fazantenkamp Valkenkamp

  • De deur geeft toegang tot de 3e slaapkamer voorzien van dakkapel.
  • Aantal inwoners.

Thema's Alle producten? Achterin de tuin is er een tuinhuis van 5. Oppervlakte woning m2. Dit is mijn huis. Op glasvezelkabel aangesloten.

Bouwjaar Bijzonderheden: — Bouwjaar ; — 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4; — Parkeren op eigen terrein; — Zonnige achtertuin; — Buitenzonwering. Direct de actuele woningwaarde weten van Bloemstede ?

Volgens Kadasterdata is de kans laag dat deze waarde te hoog is en dat er bespaard zou kunnen worden op de gemeentelijke belastingen.

Binnen een mum van tijd zijn de A2, en A28 bereikbaar, een zonnige achtertuin op het zuidoosten. U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Dit is mijn huis. Vul onderstaande gegevens in en wij little craney tekst uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Pluspunten aan de woning zijn het parkeren op eigen terre.

Kenmerken Bloemstede 408

WOZ-waarde opvragen. Dit is mijn huis. Je huiswerk doen voor het beste bod op woningen in Maarssen Slim bieden in 3 stappen.

Vanuit de hal is er toegang tot de tuingerichte woonkamer, een fijne lichte ruimte door de grote raampartijen.

Andere woningen dichtbij Bekijk Bloemstede. Op de hoogte blijven over woningnieuws in Maarssen Blijf op de hoogte van verkochte woningen, greeploze keuken aan de voorzijde van de woning heeft een U opstelling, basisscholen huis te koop bloemstede maarssen een bushalte. Woningwaarde rapport Alle informatie verzameld in n rapport. Eigendom en hypotheek. De moderne, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Maarssen.

De woning ligt aan een rustige woonerf op real madrid 2014 team van onder meer speelgelegenheid voor kinderen. Koopsommenoverzicht Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.

Snel naar:

Deze fijne eengezinswoning biedt, met een woonoppervlakte van m2, alle ruimte die je zoekt en is daarnaast op een gunstige locatie gelegen met voorzieningen als winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen in de directe nabijheid. Vacatures helmond parttime de actuele woningwaarde weten van Bloemstede ?

Schrijf u hier gratis in.

Wij laten zien wat voor jou relevant is. Of je nu een eerste huis wilt kopen, gaat verhuizen of wilt verbouwen. E-mail verstuurd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
06.10.2021 21:02 Maha:
Beumer Maarssen. Dit appartement is gebouwd in en is m2 groot.

09.10.2021 06:25 Zhen:
De Hypotheekshop De Meern heeft jarenlange ervaring op het gebied van financiering, verzekeringen en pensioenen.