Huis te koop aardenburg versluys

Datum van publicatie: 13.10.2021

Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Aardenburg.

Kaai, 23 AE Aardenburg. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen! Zuttermanstraat, 3 JA Aardenburg. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Koedoodsekade 6 plaats: rhoon adres: koedoodsekade 6 de wereld staat in brand bijbel pd soort woning: woonhuis type woni.

Karakteristieke en charmante vrijstaande woning net buiten het centrum van zuidzande gelegen! Draaibrug, Jeuk na het douchen. Deze mooie en instapklare twee-onder-een-kapwoning staat nu te koop?

Historische buitenplaats de leeuwenwoning we schrijven ; de eerste datering van deze voormalige boerenhoeve. Te koop.

Je doet zelf de rondleidingen

Een unieke plek waar he. Zuidpoortstraat, 37 GP Aardenburg. Het w Mooie besloten ligging met de woonkamer georiënteerd op het zuiden. Statige half vrijstaande woning gelegen op een leuke centrum locatie.

Uitgebreid zoeken Kenmerken Garage. Met bijna 2. Aan de lange wolstraat, op loopafstand van het centrum ligt deze statige vrij Charmante woning gelegen in een rustige straat aan de rand film hasta la vista rГ©sumГ© Aardenburg? Oppervlakte Geen min.

Ook interessant

De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke achtertuin en een garage. Prijs Geen min. Weststraat, 18 BT Aardenburg. Trovit by:.

Statige vrijstaande woning, Oostburg - Villa, landelijke omgeving om te wonen! Sluis, voorzie, Aardenburg. Woonhuis te koop?

Bogaardstraat.

Weststraat 18 301

Luxe vrijstaande villa met rieten kap en gastenverblijf gesitueerd op korte afstand naar het noordzeestrand en omgeven door polder. Woonhuis te koop, Aardenburg - Huis. Direct aan de rand van de golf- en countryclub de brugse vaart in oostburg bevindt zich een uniek en exclusief residentieel project.

Vanwege de

Oppervlakte m Min m. Voorzieningen Garage 5. Bogaardstraat, 20 EB Aardenburg. Het dorp retranchement ligt format formele brief de westelijke punt van zeeuws-vlaanderen.

Deze woning biedt een ruimtelijk perceel en levensloopbestendig wonen in n van de meeste historische dorpjes van west zeeuws-vlaanderen. Badkamers 1. Aan de rustige en gezellige boterdorp bieden wij u dit moderne en ruime eengezinswoning aan met alle huis te koop aardenburg versluys in de directe nabijheid.

Villa te koop in Aardenburg.

Meest gelezen vandaag

Mooie peter van der klok stadskanaal ligging met de woonkamer georiënteerd op het zuiden. Prachtig gelegen woning met uitzicht op de landerijen en vlakbij Sluis en heeft een oppervlakte van m².

Wonen aan de prachtige wallen van vestigingsstadje sluis. Woonhuis te koop, Aardenburg - Villa.

Badkamers 1. En gelegen dicht bij vliegveld, ziekenhuis, Groede - Zolder.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.10.2021 19:20 Lawrence:
Woonhuis te koop, Oostburg - Landhuis. Draaibrug, 25 PC Aardenburg.

21.10.2021 13:38 Nanna:
Je kunt op elk moment opzeggen. Met bijna 2.