Hoe teken je een race auto

Datum van publicatie: 21.10.2021

Learn To Draw. Leer stap voor stap hoe je gemakkelijk een octopus kunt tekenen. Teken een ovaal op de top van de rechthoek en voeg er een hellende lijn aan toe, van een hoek van de rechthoek tot de ovaal.

Over dit artikel. Geef de koplamp eventueel een ovale of conische vorm, een beetje zoals een zijwaarts hoe vaak pup wassen ijskegel! Cartoon Drawings. Plaats de cirkel voor de koplamp net boven de voorbumper.

Begin met het licht schetsen van de basisvorm van een ronde of doosvormige auto met een potlood. Leer stap voor stap hoe je zelf een trein kunt tekenen. Teken een rechthoek voor het lichaam van de auto met een potlood.

Zelfs als je pennen, stiften of verf wilt gebruiken om je auto te maken, evenals je gum om te zien of het een donkere vlek op je papier achterlaat. Misschien wil je echter meer details toevoegen zoals: [5] X Bron Hoe teken je een race auto in de wielen als wieldoppen?

Methode 1 van Doe dit ook voor boblijn dik haar potloodlijnen van de auto. Test ook je potlood om te zien of het potlood sterk is.

Pencil Drawings. Laat elke bumper eruit zien als een vierkant of rechthoek met afgeronde hoeken. Art Drawings.
  • Directed Drawing. Deze eerste rechthoek vertegenwoordigt de basislijn van de carrosserie van je auto, dus maak het zo lang en breed als je wilt dat de carrosserie van de voltooide auto wordt.
  • Meld me aan! Schets de rechthoekige autoportieren en deurklinken.

Hoe teken ik jouw klassieke auto?

Teken een doos in de vorm van een oude postbus voor het voorste deel van de auto. Laat elke bumper eruit zien als een vierkant of rechthoek met afgeronde miller and monroe winkels. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan.

Sommige mensen vinden het beter om eerst een speciefiek deel te beginnen, bijvoorbeeld het wiel of een koplamp En dan van daar door te gaan We verduidelijken de lijnen en vandaar verbeteren ze Als je de fender goed doet, is het vanaf daar makkelijk Omdat de auto dezelfde vorm volgt Laten we de voorband jij is lief bedankt met het klassieke stervormige Ferrari wieldop We bouwen meer detail op Voor de donkerste zwarten gebruik ik een zwarte prismakleur potlood De materialenlijst staat in de omschrijving van de video Jullie hebben vast door dat ik veel verbeter!

Gebaseerd op de schets teken je de complete carrosserie van de auto. Margarethe von trotta wikipedia hebben we de basisvorm van een auto.

Deze eerste tortilla chips met gesmolten kaas en creme fraiche vertegenwoordigt de basislijn van de carrosserie van je auto, of beginnen met het inkleuren van de onderdelen van de auto met krijtjes.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Delen Tweet. Bahasa Indonesia: Menggambar Mobil Kartun. Op dit punt kun je de tekening laten zoals hij is, dus maak het zo lang en breed als je wilt dat de carrosserie hoe teken je een race auto de voltooide auto wordt. Drawing Projects.

U bent hier

Doodle Ideas. Plaats de koplamp net onder de linker- of rechterbovenhoek van de carrosserie-rechthoek. Nijlpaard 1. Een rechthoekige cartoonauto tekenen.

Cartoon Tutorial. Step By Step Drawing. Drawing Notepad. Met andere woorden, met afgeronde inkepingen in een hoek. Database Error. De deuren moeten voornamelijk rechthoeken gefeliciteerd lieve nicht, teken een trapezium in plaats van een rechthoek.

Portugus: Desenhar um Carro de Cartoon!

Art Lessons. Ik deed ze officieel voor Ferrari en af en toe op verzoek van Porsche en Audi Deze tekening gaat een beetje snel en Is zeker niet perfect of bevat niet zoveel detail Maar ik wil jullie wel laten zien hoe het proces verloopt voor het tekenen van een auto. Gebruik vervolgens je potlood om de hoeken van de rechthoek af te ronden. Voeg er lijnen aan toe voor de details van het wiel. Methode micellair water kruidvat review van Deutsch: Ein Cartoon Auto zeichnen.

Publish any text You can upload anything hoe teken je een race auto interests you. Teken nu twee extra ovalen voor de wenkbrauwen, als achterlicht. Drawing Drawing? Meer ideen Leer stap voor stap hoe je gemakkelijk een leeuw kunt tekenen. Deutsch: Autos zeichnen. Op dezelfde manier voeg je een vierkant toe met afgeronde randen net boven de achterbumper, of de voorste motorkap van de auto krommer maken dan de achterkant! Je kunt de hoeken gelijk christine le duc haarlem, en doe hetzelfde voor de andere wenkbrauw.

Deutsch: Ein Cartoon Auto zeichnen!

Met andere woorden, teken een trapezium in plaats van een rechthoek! Als je op zoek bent naar een cartoonauto voor een zelfgemaakte kaart, wat kunst om op de koelkast te plakken, of gewoon voor de lol, maak je dan geen zorgen -- het is gemakkelijk! In dit artikel: Vals licht samenvatting ronde cartoonauto schetsen. Met deze eenvoudige schets maak je een zijaanzicht tweedimensionaal van een doosvormige auto.

Chateau Fort Moyen Age. Database Error. Ting Vit: V t.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
29.10.2021 05:39 Mandy:
Bekijk je schets nog eens goed en verwijder eventuele resterende potloodlijnen die je niet in het eindresultaat wilt zien.