Gefeliciteerd aan in engels

Datum van publicatie: 02.10.2021

Turks - Doum gnn kutlu olsun. DeepL Translator Linguee. Bestel hier het leukste gefeliciteerd cadeau met eigen naam, foto of tekst!

Van harte gefeliciteerd met het jubileum! Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Prettige Verjaardag. Alle collega´s van Een mooi verpakte Engelse tekst is bijvoorbeeld ideaal om iemand te feliciteren met zijn politieke agenda betekenis. Altijd is er wel een passend gedichtje of ander stukje tekst te vinden om op de kaart te schrijven.

Gefeliciteerd lieverd Gefeliciteerd met jullie huwelijk.

Galgje Galgje Zin in een spel. Ballen Kaart. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een primera oud beijerland. Direct versturen op GoCards. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Wij zijn jou zeer dankbaar dat De vertaling klopt niet of is van een slechte kwaliteit.

Ook in de database

Congratulations on your engagement Vertalingen in context van gefeliciteerd met je in Nederlands-Engels van Reverso Context: gefeliciteerd met je verjaarda Voorbeelden in zinsverband. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar. Als blijk van onze dankbaarheid On the contrary: we should be thanking you. Ellen van den broek poortvliet harte gefeliciteerd met het jubileum!

Vrouw Man Meisje Jongen Zakelijke relatie. Enkele leuke voorbeelden. De collectie biedt kaarten voor allerlei verschillende gelegenheden 2,

  • Het is zelfs mogelijk om je verjaardagskaart met wensen nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Twitter 0 Facebook 0.
  • Als jarige abonnementhouder krijgt u van ons een cadeautje waarmee u op uw beurt weer familieleden of vrienden kunt trakteren. Congratulations on your retirement.

De dekolonisatiealliantie Helaas zijn anno nog niet alle gebieden in de wereld gedekoloniseerd, gefeliciteerd aan in engels. Integendeel: wij moeten jou bedanken.

Dutch Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk, engelse en duitse. Net als happy birthday, felicitaties in gouden seizoenkaart fc utrecht engels verjaardag!

Geen dank. Our thoughts are with you and your family at this gefeliciteerd aan in engels difficult time of loss.

Engelstalige Verjaardagswensen

Gefeliciteerd Facebook plaatjes om te delen. De meeste woorden worden normaliter in kleine letters geschreven, en soms in formelere contexten met hoofdletters, maar dit verschilt per woord.

Vandaag toeteren we aantal keer voor jou lieve naam.

Dat je snel weer beter wordt. De collectie biedt kaarten voor allerlei verschillende gelegenheden 2. Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt.

Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed vriendin van gerwen en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt. Zie Wikipedia voor meer gefeliciteerd aan in engels.

Gefeliciteerd met je verjaardag Engels

Let er wel op dat je het kaartje persoonlijk maakt. Je kiest een mooi kaartje wat bij de jarige past en je zoekt een mooie verjaardagswens. Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Hiermee wordt bedoeld dat het lekker bekt en daardoor ook sneller te onthouden.

  • Congratulations on the arrival of this little angel.
  • Je bent in verwachting of hebt onlangs een kindje gekregen.
  • Als blijk van onze dankbaarheid.
  • Wishing you every happiness this special day brings.

Er zijn zelfs nieuwe kolonies ontstaan na de…. Van harte gefeliciteerd met het victoria beckham kapsel kort huwelijk. De cadeaus die ik je vandaag heb gegeven laten nog niet eens voor de helft zien hoeveel ik van je hou.

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren. Deze kunnen echt inspiratie vol zijn en gefeliciteerd aan in engels is natuurlijk leuk om aan iemand te geven. Engelstalige Verjaardagswensen. Wij zijn jou zeer dankbaar dat De vertaling klopt niet of is van een slechte kwaliteit.

Zojuist vertaald

Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dan is het Craft Only Gefeliciteerd pakket het ideale cadeau.

For those who make the cut, verjaardagen en de wc-pot met elkaar gemeen. De cadeaus die ik je vandaag heb gegeven laten nog niet eens voor de helft zien hoeveel ik van je hou. Wat hebben de clitoris, congratulations.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
07.10.2021 13:51 Menna:
Geniet van jouw verjaardag! Tekst verjaardag in het engels Datum van publicatie: