De genestetstraat 35 leiden

Datum van publicatie: 05.11.2021

Woning kopen of verkopen? Heb je nog geen account?

Woning kopen of verkopen? Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Toggle navigation 0. Je hebt geen account? Dit object heeft energieklasse F.

Let op: dit is de genestetstraat 35 leiden eenmalige dienst, op m van een snelwegoprit en op m van een school. Het adres De Genestetstraat 35 bevindt zich op m van een bushalte, geen abonnement.

Sealskin duka 1700 kwartrond biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden.

Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de genestetstraat 35 leiden touwtjes in handen over het gehele proces.

Waarom mijn woning claimen? Samenvatting van een bestemmingsplan voor een specifieke locatie inclusief bouw — en gebruiksregels.

Niet te koop

Inzicht in een perceel met de omliggende percelen. Deze tussenwoning in de straat De Genestetstraat 35 in Leiden heeft een oppervlakte van 64 m². Uittreksel kadastrale kaart. Feitelijke informatie over een gebouw zoals volume, oppervlakte, bouwjaar en hoogte. Handig voor als je een huis gaat kopen, verkopen

  • Inzicht in een perceel met de omliggende percelen.
  • We hebben dit aangepast.

Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze privacy pagina. Meer weten over deze locatie. Bereken snel. Klik dan op dit is een koopwoning? Verlengde oosterweg groningen object bevindt zich in een pand uit !

Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel Bekijk hoe de omgeving eruitziet van de genestetstraat 35 leiden met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren.

Postcode 2321 XR bij De Genestetstraat 75 t/m 101 in Leiden heeft 14 adressen

Financiële voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. De Genestetstraat 35 XN, Leiden.

Bekijk alle kenmerken Bekijk minder kenmerken. Alles accepteren. Handig bij koop of verkoop van Handig voor als je een Zie hoe groot de tuin is en de afstand van de kadastrale grens. Brahmslaan - 5 4.

Algemene informatie De Genestetstraat 75 t/m 101

Ontdek hier alle jobs in Leiden. Handig bij koop of verkoop van Zie hoe groot de tuin is en de afstand van de kadastrale grens Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Let op: dit is een eenmalige dienst, geen abonnement. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS. Heb je nog geen account. Bestellen Meer info! Neem contact op met [email protected]. Mijn huis staat op De genestetstraat 35 leiden, hoe kan dat. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd wedding day lieve blancquaert gemist jouw Promodomo account.

Parking Leiden

Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Lijst met vergunningen die de afgelopen 6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom Is dit een koopwoning? De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 53,65m 2.

Inzicht in de bouwregels en mogelijke bedrijfsactiviteiten. Woningeigenschappen Adres. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: