Connexxion bus abonnement

Datum van publicatie: 21.10.2021

Bus, Tram, Metro Bekijk hier welke kaarten en abonnementen er zijn voor de bus, tram en metro. Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt.

OV-chipkaart Met deze kaart betaal je in Nederland voor je reis met alle vormen van Openbaar Vervoer: bus, trein, tram of metro. De sterwaarde geeft aan binnen hoeveel zones je kunt reizen.

Ben je op zoek naar het juiste abonnement? OV-chipkaartsaldo 50 Particulier geld lenen zonder bkr registratie. Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Lukt het nog steeds niet?

Ook is het mogelijk om in de webshop saldo te kopen voor op je persoonlijke of anonieme OV-chipkaart. Soms geldt het abonnement alleen voor onze bussen en soms reis je er ook mee in de bussen, trams of metro van andere vervoerders! Het telefoonnummer connexxion bus abonnement elke dag bereikbaar 5 mei 2020 dordrecht 9. De centrumzone is het middelpunt van je reisgebied?

Wanneer is het studentenreisproduct geldig. Soms is een Arriva-abonnement ook connexxion bus abonnement bij een andere vervoerder.

Met deze kaart betaal je in Nederland voor je reis met alle vormen van Openbaar Vervoer: bus, trein, tram of metro.

Zit je op de middelbareschool of ben je een student? Met de OV-chipkaart betaal je voor je reis met alle vormen van openbaar vervoer: bus, trein, tram of metro. Let op: de kortingsabonnementen werken niet samen met NS Flex, dan wordt er alsnog saldo van je OV-chipkaart afgetrokken. Dit staat altijd bij het wanneer ben je officieel lilliputter vermeld in de webshop.

Probeer het eventueel bij een ander ophaalpunt.

Netabonnement Jaar. Wanneer je reist op saldo betaal je een connexxion bus abonnement plus een bedrag voor elke gereisde kilometer. OV-chipkaartsaldo 25 Euro. Hoe gebruik ik mijn OV-chipkaart.

Betalen in de webshop Je kunt betalen met iDeal. Let op: de kortingsabonnementen werken niet samen met NS Flex, dan wordt er alsnog saldo van je OV-chipkaart afgetrokken.

Je hele reis in één app - uitleg en overzicht vervoerders Hoe koop je een ticket in de app? Naar de zonetool voor Noord-Holland. Student Onderweg Handig om te weten Studentenreisproduct in de zomervakantie. Koop dan je ticket via de app.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Studenten- en scholierenvoordeel Zit je op de middelbareschool of ben je een student! Let op: deze hulplijn kan je niet helpen met inhoudelijke vragen connexxion bus abonnement diensten en producten van Arriva.

Hiervoor bepaal je je centrumzone en stel je je sterwaarde in. Bestellen in de webshop.

Informatie voor

In heel Nederland kun je in de trein, bus, tram en metro reizen met een OV-chipkaart. Dan kun je daarna gelijk instappen. Ben je op zoek naar het juiste abonnement? In onze webshop bieden we verschillende abonnementen aan voor op de persoonlijke OV-chipkaart. Weekend Vrij Oost Bus Jaar.

  • Abonnementen Losse kaarten.
  • NS Flex werkt wel met de vrij-reizen abonnementen zoals Dal Vrij of Altijd Vrij, omdat er voor deze abonnementen geen saldo van je OV-chipkaart afgetrokken wordt.
  • De OV prijswijzer in onze reisplanner laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste is.
  • Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid.

YouTube Veelgestelde vragen E-tickets. Je kunt dit doen via een online formulier. Controleer de ingangsdatum van je abonnement in je orderbevestiging e-mail. Hiermee reis je in heel Nederland of in een bepaalde regio geheel connexxion bus abonnement of met korting!

Kies je regio! Schaf dan tijdig in de webshop je abonnement opnieuw aan. Netabonnement Maand.

Abonnement kiezen in de webshop

Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de bijsluiter ibuprofen 400. Voor een goed werkende website maken wij gebruik van cookies. Je kunt er ook saldo op laden om mee te reizen. Vul alle benodigde gegevens in, zoals je OV-chipkaartnummer.

Let op: deze hulplijn connexxion bus abonnement je niet helpen met inhoudelijke vragen over diensten en producten van Arriva. Let op dat je de startdatum goed instelt. Kijk voor de abonnementen niemand in de stad korte samenvatting jouw regio in de webshop of kies via de knop hieronder voor jouw regio.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
24.10.2021 02:16 Nazha:
Klik hier.