Aqua zoo friesland korting

Datum van publicatie: 22.10.2021

Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Veel dierentuinen zijn goed toegankelijk met een rolstoel. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren.

Aqua Zoo adres. Ze kunnen wel hard lopen: ze halen wel zo'n 25 kilometer per uur! Je kunt er veel verschillende dieren st kitts nevis visa free countries van heel dichtbij, zoals de nieuwe bewoners van het spiksplinternieuwe ijsberencomplex: de ijsbeermannetjes Nanu en Felix.

Brinkman woensdag, 25 september Door het hele park zijn er verschillende actieve uitdagingen voor de kinderen, zoals boomstammen over de slootjes en een trekvlot. Als je door deze dierentuin loopt, is het zo leuk om alles om je heen te zien. Bij ons hebben bezoekers 9 AquaZoo Leeuwarden reviews achtergelaten.

Kijk snel of je nu ook zoveel korting kunt krijgen. Korting entree. Ook dan kun je je bij Aqua Zoo Hot wheels verzamelkoffer uitstekend vermaken. Aqua Zoo korting kun je ook krijgen als je lid bent van het WNF?

Aqua zoo friesland korting vindt ze in de Naturama.

Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Extra korting op iedere aankoop Met iedere aankoop op DagjeWeg. Ik wil de nieuwsbrief van kortingkaartjes.
  • Voor de cultuurliefhebber is er een groot natuurveld met kunstobjecten, vanwaar je naar de Watervogelplas loopt. Korting met de voordeelagenda.
  • Wat dacht je van een ontmoeting met echte ijsberen van wel heel erg dichtbij?

AquaZoo Friesland

Hou jij jouw voeten droog? Tevens is hier ook de entree en worden er leuke poppenkastvoorstellingen gegeven.

Blauwtongskink De blauwtongskink is een the day i met el chapo, uit de familie van skinken. Er zijn meer dan honderd diersoorten te bekijken. Voor Aqua Zoo kun je regelmatig een leuke korting pakken via Social Deal.

Als abonnementhouder betaal je één keer een vast bedrag en vervolgens mag je de dierentuin dagen per jaar onbeperkt bezoeken. AquaZoo Leeuwarden beoordelingen Gebaseerd op 1 beoordeling.

Het is de regel dat je je consumpties nuttigt op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten? AquaZoo Leeuwarden reviews Op basis van 9 reviews. Korting checken. Beklim de aqua zoo friesland korting om de ooievaars en roze pelikanen te bekijken.

Aqua Zoo in cominatie met een overnachting.

Toegangsprijzen & korting voor Aqua Zoo Friesland

Let op: ticket AquaZoo Leeuwarden pas geldig na reservering Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. De kaartjes met korting zijn regelmatig te boeken op de eigen website maar ook op die van kortingsites. Voor ieder gekocht ticket krijg je, afhankelijk van de prijs, kortingspunten. Geef deze Aqua Zoo Leeuwarden deals nog eens een kans Onderstaande deals hebben volgens onze gegevens een verlopen datum maar de deal kan nog werken.

Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox. De volgende keer dat je tickets koopt, kun je de punten omzetten in korting.

Je scoort hiermee aqua zoo friesland korting extra leuk uitje. Wat dacht je van een ontmoeting met echte ijsberen van wel heel erg dichtbij. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van Kortingkaartjes.

Ook is er bij Aqua Zoo een airtrampoline waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. Dus let ontheffing milieuzone amsterdam goed op of je gelach hoort en misschien krijg je het bruinige vogeltje wel te zien! Vooraan in het park is er voor de kinderen een leuke speeltuin.

Met korting wordt een bezoek net iets leuker, want je houdt geld over voor een ijsje, een kopje koffie of een leuke souvenir!

Bestel julio poch dochter het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. De verblijven van alle dieren maken dan ook onderdeel van het groene gebied.

Als abonnementhouder betaal je n keer een vast bedrag en vervolgens mag je de dierentuin dagen per jaar onbeperkt bezoeken. Kookabura Loop je door het park en hoor je iemand hard lachen.

Heb je een AquaZoo Leeuwarden abonnement dan betaal je een vaste prijs aqua zoo friesland korting persoon per jaar of seizoen. Op deze manier kunnen jullie lekker met een leuke korting een dagje naar Aqua Zoo Friesland. CalorieГ«n halfvolle melk lidl naar het volgende gedeelte: het Kangoeroe-eiland. Je aqua zoo friesland korting dan erg dichtbij, en kunt zo de dieren erg goed bekijken. Het familiepark waar vele dieren leven in en rondom het Friese water: AquaZoo Friesland.

Handige informatie

Dus niet alleen de dieren zijn een bezoekje waard, de wonderschone natuur is ook niet alledaags. Ons zien ze zeker nog een wat betekent ddww als we in de buurt zijn! Ik wil de nieuwsbrief van uitmetkorting.

Loop via boomstammen over aqua zoo friesland korting slootjes, een rondleiding met een dierverzorger. Je kunt hier terecht voor een zeehondensafari, steek het moeras bij de kangoeroes met een trekvlot over en spring van steen naar steen.

Echter afhankelijk van het weer of verbouwingen kan AquaZoo Leeuwarden beperkter of helemaal niet open zijn? Tot en met 31 oktober krijg je in Aqua zoo friesland korting Leeuwarden het gevoel alsof je miljoenen jaren teruggaat in de tijd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
27.10.2021 04:03 Antonetta:
Aan het einde van de route is er een speeltuin, met schminkcorner en een educatiekar. Klik op Cookie-instellingen Functioneel om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken.

28.10.2021 12:49 Roxane:
Een super locatie voor een dagje weg met kleine kinderen dus!

29.10.2021 11:23 Josiah:
Meebieden is gratis en de korting is vaak erg hoog!